Designalog

……….design diversity……….

* Residential Architecture: Switch Box in House by Naf Architect & Design

Posted by the editors on Saturday, 19 May 2012

Residential Architecture: Switch Box in House by Naf Architect & Design: “..All the rooms of this renovated..house..are connected to a wooden box at its centre..The architects liken this connecting room to an electrical switch box..It contains staircases leading up and down, an entrance from the house into the client’s chiropractic surgery and a small seating area..Narrow grooves between each of the wooden slats let light filter inside and provide space for hanging picture hooks..”  Intriguing arrangement of interior volumes, wood, natural light..

image: Toshiyuki Yano; article: Dezeen

designalog: contact

About these ads

One Response to “* Residential Architecture: Switch Box in House by Naf Architect & Design”

  1. [...] Residential Architecture: Switch Box in House by Naf Architect & Design [...]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,837 other followers

%d bloggers like this: